Storabborrar

image74

Armarna räcker inte till!

Packning och väntan

Packning och sen drog vi till Handen för att handla och hälsa på svärmor. Mitt när vi gick på COOP Forum kom Åsa på att Dennis skulle på kalas idag. Det var bara att dra hem. Han hade sen med sig en tjuga som han fått av Födelsedagsbarnet som betalning för en vattenballong. Vi ringde och det visade sig att födelsedagsbarnet i sin tur fått det av en annan gäst som betalning för att hon fick hålla i bumerangen! Stora affärer och lätt vunnet och försvunnet. Nu väntar vi på att hämta Jotne på centralen, han kommer  hem från scoutlägret.


Reggaefloskler

Reggaen är fylld av floskler av typen: Justice, freedom och love. Vad betyder egenligen mental slavery?


Jobalites på Sthlm Jazz

Efter bad på Smedsudden kom barnvakterna mor och far. Vi kom iväg lite sent och fick bitvis spriinga för att hinna till Skeppsholmen innan de började. Jobalites är så koola att man nästan svimmar.  Men det var lite för stor scen att se de på. Jag längtar tills jag får chansen att se de på nån klubb.

Sen åt vi langos och stekmacka och kollade Laleh och Ziggy Marley. Båda var bra. Laleh är som en ung version av Stefan Sundtrström, säger Åsa. Hon kan prata sönder vilken låt som helst. Man trodde att man kunde texterna men tji  fick man i varje melodi.

Ziggys roddare hade lite problem med grejerna och soundchecka nästa ihjäl publiken. Det är lite fånigt att sånna hyperproffs håller på och teknikonanerar (också citat av Åsa) som värsta småmetalbandet. Men sen gjorde han ok reggae och körde några covers på sin far. Det tände dock inte föränn han gjorde ett danchallbreak i sista låten innan extranummren. Först då började publiken hoppa! Låten hette look who´s dancing...

En skvätt surt att vi köpt e-biljetter för fullt pris när de hade happy hour!

Simpnäsklubb

Vi skulle till Grisslehamn men familjen tyckte det gick för hög sjö så vi vände tillbaks igen och jag tog en bild på väg tillbaks.

image73

Hemma igen


Blåbärspajsbakning är Kapten Morgans specialitet.


Björkskär i måndags.


En fin sten.Hjortron på Ormskär.Kaptenens syndikalistiska flagga.Semesterbild med tumme.Himmel.Orkide? (nån som vet vad?)En annan fin blomma.


Nästan tre veckor på Kaptenen. Vi kom hem i morse efter. Vi gick från kalvholmen klockan halv sex efter att en gammal stor värstingkappseglare vid namn Fantasia drog i vår ankartamp när de skulle lyfta den för att de draggade. Vi tyckte vi lika gärna kunde dra hem. Hemma vid Svindersvik klockan halv elva. Det blåste rejäl motvind, därför motor? Skönt att vara hemma men jag hade gärna varit ute ett tag till. Vi träffade Matte Fyhr med familj och gäster i Norrviken och stämde träff med Jennie och Fredrik på La. Korpmaran. Vi har sett örnar, säl orm, fiskgjusar och annan skön natur.


RSS 2.0