Korr

Ämne: Till kommunstyrelsen och fullmäktige...


Jag visste var Alvesta och Arvika låg, jag hade tillockmed varit där. Jag mindes att jag nog nån gång på norrlandståget eller så rangerats om i Krylbo. Mer visste jag inte om Avesta... Tills ni byggde er ypperliga skejtbårdspark. Tack för den!

Som satsning har ni nog inte gjort den förgäves. Om ni räknar bort folkälsovinsterna ni gör lokalt för den kan ni använda min familj som räkneexempel. Jag och mina tre barn spenderade fyra dar av vår sista semestervecka i Avesta pga skejtparken. Vi hyrde stuga, handlade vår mat i affärerna, åt på restaurang en gång. I torsdags regnade det hela dagen varför vi istället för skejting gick på er finfina Metropool istället och efter det gick vi på suveräna Avesta Art. Innan hade vi försåss handlat dojjor vid dalahästen. Vi är inte skitrika precis men vi blåste alla våra sista semesterpengar i er kommun. Vi är jättenöjda men hade absolut inte gjort det om inte skejtparken funnits.

Nöjd turist


Ämne: SV: Till kommunstyrelsen och fullmäktige...


Hej Tomas!


Tack för ett trevligt mail! Jag hoppas att du och din familj återkommer till Avesta.

Vi är glada över att vår satsning på en skatepark hittills visat sig lyckad. I helgen var det en skatefestival med många hundra besökare, så många människor från andra kommuner börjar hitta hit, det är kul.


Med vänlig hälsning

Agneta Thörnqvist

Kommunstyrelsens ordförande

Avesta kommun


...

Vässarö

Vi kom hem i fredags efter blött och blåsigt läger. Ungarna var nöjda ändå.


Igår åkte vi på nya plattor i poolen i Frysan. Det var himmelskt. Jag kan åka som jag vill nu. Jag behöver få in mer kickturnkänsla och våga grinda lite och inte hoppa  när det går för fort. Jag lägger in det i femårplan.

I morgon åker vi till Avesta. Jag har hyrt en stuga i två dag. Det blir regn på torsdag men då kan vi bada i deras nya simhall istället för att skejta. Claes och Tomas henkar.


I dag kom Åsas jobbarpolare och jag hade gjort palt. Det var gott!


RSS 2.0