Epok i graven

Vi gick på bio istället för Killers igår. Vi såg Paraniod Park på Viktoria, vilken var basbra men svårt obehaglig. Den liknar Elephats mycket. Gus gillar tonårsgrabbar knallande i långa skolkorridorer.

Innan gick vi till toppbaren i skatteskrapan. Maffig utsikt men satans äckligt ställe. Typ helt annan publik än man är van. Slipsar med plastkort. Vi tog varsin mellanöl för 62 spänn. Men vi kan se in i våra vardagsrumsfönster däruppifrån.

På vägen hem knallade vi förbi Ringen och fick se skylt på Skivfönstrets dörr; Stängt på grund av nedladdning.

Chefen sjuk

Jag får spelet på remitteringen och stressar hela dagen. Första sessionen med terapiklient och det var kul. Men jag han inte kuta på lunchen. Jag ska ge mig ut i kväll.

Mycket nu

Jag tänkte att jag skulle skriva lite i bloggen.

Åsa kom in på sopis. Vi blir först fattiga i tre och ett halvt år, fyratusen mindre per månad. Sen blir vi som värsta snutfamiljen fast med sociognomer istället. Det är okej.

Jag har fått min första terapiklient. Jag är orolig att det gäller panikångest istället för specifik fobi. Klienten är själv psykologstudent... Det skall nog gå bra.

I fredags oväntat trevlig födelsedagsfika hos svägerskan och pryltokig svåger.

Sen blev det skejting för nästan hela slanten. RSK (Rosenlunds Skateboard Klubb) åkte på Fryshuset både på lördag och söndag. Dempa lärde sig fejka och stod i halfpipen hela eftermiddagen. Han sa att det var den roligaste dagen i hans liv! Sen åt tre familjen kyckling hos oss. Som i lördags skall livet vara!

Igår skejt igen sen sprang jag 15 km. När jag kom hem var jag slut och la mig i badet.

Fett


RSS 2.0