Ont i knät

I fredags kom Jenny, Samuel och Cecilia på middag. Egentligen skulle vi grilla men det kom nån skur så jag gjorde laxen i ugnen istället. Laxen: Tag 1 ½ kilo laxfilé, färska lökar, färska bondbönor, spröda morötter, fänkål, apelsiner, färsk bladpersilja och färsk dill. Lägg laxen på oljad folie i långpanna. Skär grönsakerna i sneda halvcentimetersbitar, skala bönorna och skär apelsinerna i tunna skivor. Lägg sen allt på laxen och vik ihop folien till ett löst men tätt knyte. Stick in termometer. Koka i ugnen på 175 grader tills laxen är 56 grader. ÄT OCH NJUT! Sen var kvällen trevlig!

Jag skejtade på lördag och söndag morgon. Det går så jävla bra nu. Jag skejtar som en gud. Men jag slammar vänsterknäet då och då. Det hinner inte läka mellan gångerna och det känns inte bra nu. Jag har en rejäl svullnad och har bestämt att inte skejta förrän tidigast nästa lördag.


Vi gick på Grönan ipå lördageftermiddagen. Det var kul och Dennis blev nöjd. Efteråt gick vi på Shanti som blivit kedja och öppnat i gamla korvfabriken. Det var kul att berätta för Dempa att han och jag stått och kollat i gropen när de byggde om. Han älskade att kolla in byggen när han var liten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0