Jag hade ...

Jag hade inte skejtat på länge igår, fast vi var i Björnsan i måndags! Det räknades inte av nån anledning?


Jag fick ett mess från Skejfredrik när jag typ skulle dra från jobbet och hade sett att Baconteamet skulle köra i Nordpoolen. Jag bokade bilen. Och fick ta med ungarna dit. Turligt nog packa vi med skejtarna och skydden. Jag tänkte att vi skulle dra vidare till frysen. Vilket vi gjorde innan Baconstjärnorna hade hunnit åka. För mig gjorde det inget för de som snakade var bra och värsta punkjockeyn mixade i stort pa på laptopen. Jag undrar vilket program man ska ha för att discomixa?


Vi var på frysen vid halvsju och jag åkte som en gud. Jag behöver nog komma igång med lite löpning för löpvilan har satt sina spår. När de började stänga var min återhämtningsförmåga inte bra. Jag ville köra oftare men orkade inte. Fredrik dök aldrig upp.


Jonte körde och gör små framsteg. Han slår sig ofta för han vill inte ha skydd och då får han sätta sig med tappad sug. Men han gör framsteg. Dempa körde i backen ner mot Grindsgatan på egen hand när vi kom hem, det är kul, tycker jag.


Ikväll drar vi ut med Kaptenen och blir borta i två veckor. Jag är nästan sugen på att stanna hemma och skejta istället eller dra till Malmö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0