Höll tal

I fredags höll jag tal när en bitter gammal kollega gick i pension, det blev uppskattat. Sen gick jag och Pelle på Rockers och såg Tictox och spelade rundpingis. Jag var bäst på både rundpingis och dans. Det sociala livet på söder visar sig mer och  mer vara inte 6-degrees utan två-graders!. Scoutpappan har varit stjärna i Molly och har med sig bandkompis som känner Åsa som presenteras för Snyggjohny och raggarna och David (som är barndomskamrats vapendragare) kommer in och har varit ihop med henne. Tictoxsångarn har varit ihop med Elins syrra. Den enda som inte känner nån är Davids nya finska tjej. Det blir trevligare när man känner folk. Scoutpappan blev dock rädd för en tjej han inte kände igen och drog innan spelningen startade.

I torsdags (istället för onsdag) var Killers på Strand istället, de hade inte fått löneförhöjning och bytt. Det var lika bra för det. Nått pophopp jag inte känner gästade och Tittio fast hon sjöng bara en låt. Jag drack för många öl.

Jag fick Svenska fyrsällskapets fyrhandbok i fredags. Nu vet jag vad föränderlig och oföränderlig oljeyta är och att Söderarm hade en rovoljeförbrukning av 2,6 cl/tim. Landsort som syns nedan hade ingen oljeyta alls från början för där använde man talgljus. Inte ett dugg nördigt tycker jag.Igår åkte jag enochenhalv timme med Dennis, Claes och hans ungar. Det var segt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0